Alles-in-1AllesToetsenLeerkracht/SchoolLeerling

Begeleiding op maat

Samenhangend en betekenisvol werken in thema’s vormt het hart van uw onderwijs. Daarom is het logisch dat u op studiedagen aandacht besteedt aan Alles-in-1. Om de inzet van Alles-in-1 op uw school te optimaliseren bieden we begeleiding op maat.

De voordelen van begeleiding door Alles-in-1

Werkwijze
De basis van ons begeleidingsaanbod is dat we altijd aansluiten op de situatie en behoefte van de school. Daarom dient de bijeenkomst minstens een maand vooraf gereserveerd te worden. Dit biedt de ruimte om contact te hebben met één van onze collega’s die de bijeenkomst zal verzorgen. Naast losse bijeenkomsten is een voordelig begeleidingstraject van vier bijeenkomsten ook mogelijk.

Mogelijke onderwerpen

Implementatietraject
Speciaal voor scholen die met Alles-in-1 starten, hebben we het implementatietraject. Dit sluit perfect aan op de begeleiding bij het proefproject. Tijdens elk van de projecten van het schooljaar plannen we een bijeenkomst. Hierbij evalueren we en kijken we vooruit naar het volgende project. U ontvangt tips en advies op maat en er is ruimte om in te gaan op de hiervoor genoemde Mogelijke onderwerpen.

Meer informatie
Lees meer over ons aanbod in deze flyer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met Alles-in-1 uw studiedagen of teamscholingsmomenten inhoudelijk in te vullen, neem dan vooral contact met ons op!