Beste Alles-in-1 gebruikers en geïnteresseerden,
Hierbij ontvangt u de vernieuwde nieuwsbrief.
De gebruikersbrief Tips, Nieuws & Advies en de oude nieuwsbrief zijn in deze vorm gecombineerd. Deze editie informeert u o.a. over ons nieuwe digitale aanbod.

Wij verzoeken alle leerkrachten die met Alles-in-1 werken, zich aan te melden voor deze nieuwsbrief i.v.m. de belangrijke informatie die via dit medium verloopt.

Alvast bedankt!


Nieuw digitaal aanbod
Deze maand lanceren we met trots ons compleet vernieuwde digitale aanbod! Alle gebruikers hebben een brief met inlogcodes ontvangen. In de laatste week van april ontvangt u een e-mail bericht wanneer het account geactiveerd kan worden.


Wat verandert er?
Alles wat u gewend was te gebruiken én meer komt beschikbaar in sterk verbeterde vorm. We laten u nu vast kennismaken. Komende maanden worden de ‘knoppen’ verder gevuld, zodat met ingang van het nieuwe schooljaar het aanbod voor alle projecten enorm is uitgebreid.


Voor leerlingen vrij en gratis toegankelijk
Ook komend schooljaar blijft het digitale aanbod voor leerlingen gratis en vrij toegankelijk. Neem een kijkje, bijvoorbeeld bij het project Europa, Week 1, ‘Kijk, lees en speel’


Ook nieuw: spellingposter!
We hebben de 12 spellingcategorieën samengevat op een overzichtelijke, kleurrijke, grote poster. U kunt deze poster in de maand mei bestellen voor de aanbiedingsprijs van € 39,- (set van 2).


Licentiekosten
Alles-in-1 streeft naar waar voor uw geld. U zult begrijpen dat het (blijven) ontwikkelen van het vergrote digitale aanbod de nodige kosten met zich meebrengt. Om deze kosten eerlijk te verdelen, veranderen we de opzet van onze licentiekosten m.i.v. schooljaar 2015/2016. Hierover meer in de volgende nieuwsbrief.


Alles-in-1 groeit!
U merkt het: ons aanbod is continu in ontwikkeling. Dit jaar kregen we onze nieuwe website en het nieuwe digitale aanbod. Op de achtergrond zijn en blijven we bezig om het Alles-in-1 aanbod actueel en toekomstgericht te houden.

We zijn blij om te zien dat onze methode de aandacht van steeds meer scholen trekt. En dat we zoveel waardevolle input blijven krijgen van tevreden gebruikers.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,
handtekeningCarina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.