Beste leerkracht/directeur en geïnteresseerden,
Allereerst wensen wij u een heel plezierig schooljaar toe!
De digitale aanvullingen die voor u klaar staan, zullen daar zeker bij helpen.

We ontvangen veel positieve reacties, dus wanneer u nog geen gebruik van maakt van de nieuwe online ondersteuning en AllesToetsen; ga snel kijken!


Licentie akkoord?
In de nieuwsbrieven van juni en juli stond informatie over de licentie en de kosten voor dit schooljaar. Kijk daar nog eens naar wanneer u dat nog niet gedaan hebt: http://alles-in-1.org/nieuws

LET OP: Bent u akkoord, dan hoeft u niets te doen en zult u in februari 2016 de factuur ontvangen. Wanneer u geen gebruik wilt maken van de digitale ondersteuning en leermiddelen, laat ons dit vóór 15 oktober via info@alles-in-1.org weten, dan sluiten wij de toegang en zult u geen factuur van ons ontvangen.


Spellingposter
Op veler verzoek, daar is ie dan: een poster met de 12 spellingcategorieën. Handig voor in elk lokaal. Kijk bij Bestellen/Alles-Apart/Overig http://alles-in-1.org/bestellen. Twee stuks voor € 49,-.


Computeropdrachten
Op de nieuwe site hebben de computeropdrachten een nieuwe naam en een andere opzet gekregen: Kijk, lees speel!

Op verzoek van scholen is het meer vrijblijvend geworden. De kinderen kunnen zelf kiezen welk clipje, spelletje of site ze gaan bekijken. Iedere week 9 of meer boeiende verassingen!


Nieuwsbrief voor elke leerkracht en directeur
Dit voorjaar hebben we de opzet van de nieuwsbrief volledig herzien. Deze is nu zeer praktisch van inhoud. Wanneer niet al uw collega’s zich hebben aangemeld, wilt u hen dan verzoeken dit te doen? Dit kan via: http://alles-in-1.org/nieuwsbrief/aanmelden

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.