Beste gebruikers en geïnteresseerden,
In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Vernieuwd project Dieren
We zijn bezig met het afronden van de herziening van het project Dieren. Dit allereerste Alles-in-1 project is grondig aangepast. Zo krijgt het project Dieren, net als de andere 19 projecten, twee boeken in plaats van drie en zijn teksten en opdrachten gemoderniseerd. Volgens planning worden de boeken in maart gedrukt en kunnen we ze in april leveren. We houden u op de hoogte wanneer u kunt bestellen.


Digitale licentie
Zoals aangekondigd zult u eind februari de factuur voor de digitale licentie van het schooljaar 2015-2016 ontvangen. Deze factuur zal er vanwege de nodige uitbreidingen van het digitale aanbod en de berekening per BRIN geregistreerde leerling anders uitzien dan voorheen. Zie de informatie in de nieuwsbrief van juni 2015.


Bellen
Alles-in-1 vindt het belangrijk om nauw contact te hebben met gebruikers. We ontwikkelen ons aanbod op basis van de behoeften uit het werkveld. Dit voorjaar zullen medewerkers van ons team alle scholen die Alles-in-1 gebruiken, gaan bellen. We zijn benieuwd hoe u met Alles-in-1 werkt, waar u enthousiast over bent en waar u van vindt dat we ons in moeten verbeteren.


Begeleiding
Naast begeleiding van proefprojecten en nieuwe gebruikers, verzorgt Alles-in-1 ook begeleiding op maat voor scholen die al langer met Alles-in-1 werken. Denk hierbij aan een opfriscursus voor het team, dieper ingaan op Alles-Apart, creatieve inzet van Alles-in-1 of een instapcursus voor nieuwe collega’s. In overleg komen we tot een passend aanbod.


Nieuwe handboeken
Alle handboeken hebben een metamorfose ondergaan. Overzichtelijker, duidelijker en met een nieuw beschreven algemeen deel. Doe uw voordeel er mee!


Tip uit de praktijk – het woordmonster!
Op de Sterrenboog in Beltrum wordt gewerkt met het woordmonster (zie foto). De kaartjes met daarop de woordenschat woorden worden aan het eind van een project van de woordmuur afgehaald en opgegeten door het woordmonster! Elke week is er een moment waarop het woordmonster wat oude weekwoorden uitspuugt om kijken of de kinderen die woorden nog kennen. Leuk tussendoortje om behandelde woorden te herhalen.


Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.