Beste gebruikers en geïnteresseerden,
In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Schoolaccount up to date?
In het schoolaccount staan onder meer de contactpersonen en contactgegevens van uw school. We vinden het belangrijk goed contact met Alles-in-1 gebruikers te onderhouden. Wilt u daarom gegevens en contactpersonen actueel houden? Wanneer u op het schoolaccount inlogt, kunnen eenvoudig de juiste personen en gegevens ingevoerd worden.


Procedure licentiekosten 2016-2017
Op basis van de feedback van scholen hebben we de procedure en communicatie over de licentiekosten verduidelijkt. Komend schooljaar verloopt dit als volgt:

In september ontvangen alle scholen een brief en de contactpersonen een e-mail met daarin de procedure en totstandkoming van de bedragen.

Scholen die geen gebruik meer willen maken van de digitale middelen dienen uiterlijk 30 september op te zeggen.

De 1 oktober-telling is eind oktober beschikbaar.

In november ontvangen scholen een brief en factuur via de post en e-mail met daarin de definitieve licentiekosten.

De betalingstermijn loopt van november 2016 tot en met januari 2017.


Voor duidelijke communicatie over en juiste afhandeling van deze procedure is het belangrijk dat Alles-in-1 beschikt over de juiste post- en factuuradressen. Mochten er wijzigingen zijn in het post- en/of factuuradres van uw school, wilt u ons dit dan laten weten via info@alles-in-1.org?


Bewerkersovereenkomst
Alles-in-1 dient voor het verwerken van digitale leerresultaten een getekende bewerkersovereenkomst te ontvangen van alle scholen die gebruik maken van onze digitale middelen. We begrijpen dat dit een formaliteit is die gauw vergeten wordt. Heeft u dit nog niet gedaan, wilt u dit dan alsnog doen? Klik hier om de bewerkersovereenkomst te openen. U kunt de bewerkersovereenkomst voor uw school via post of e-mail retourneren.


Resumé
Nog een paar weken, dan is het schooljaar alweer voorbij. Voor Alles-in-1 is het een mooi jaar geweest. Er is grote interesse voor onze leermiddelen van nieuwe scholen. Het aantal scholen dat Alles-in-1 gebruikt, groeit hard!

Gedurende dit schooljaar zijn al heel wat scholen die Alles-in-1 gebruiken, gebeld door mensen van ons team. Dit levert waardevolle en bruikbare informatie op waarmee we onze producten en dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van ons toekomstige aanbod. Dit zal een mooie, digitale aanvulling op ons huidige aanbod gaan vormen.

Alle activiteiten waar Alles-in-1 mee bezig is, worden mede mogelijk gemaakt door de nieuwe collega’s die we dit schooljaar hebben mogen verwelkomen. Ook komend schooljaar staan wij als team voor u klaar. Maak daar gebruik van: stuur uw vragen, opmerkingen en deel uw twijfels. Ook ontvangen we graag mooie verhalen, quotes, foto’s of filmpjes.

Veel succes de laatste schoolweken en alvast een welverdiende zomervakantie toegewenst!


Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.