Beste gebruikers en geïnteresseerden,
In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Licentiefactuur
U ontvangt eind deze maand de licentiefactuur voor dit schooljaar. U heeft tot eind januari de tijd om te betalen, dus dat geeft u de mogelijkheid te kiezen in welk jaar u wilt afboeken.


Films
We gaan in de loop van dit schooljaar de films zoveel mogelijk via een link online aanbieden.

Bij het project Moderne geschiedenis is dat inmiddels gedaan, kijk bij: http://intranet.alles-in-1.org/leerling/4822

Niet altijd is online precies dezelfde film te vinden. In dat geval, gaan we opzoek naar een alternatief. Zo heeft de film van Week 1 Bouwen een nieuw alternatief gekregen, kijk bij: http://intranet.alles-in-1.org/leerling/4820 Ook is daar een passende tekst met opdrachten bij gemaakt.

Houd de Film knop dus in de gaten!


Cito spelling
We zijn op de hoogte van de invoering van de 3e generatie LVS-toetsen van Cito. Nieuw in 2016/2017 zijn o.a. de 3.0 toetsen voor spelling en begrijpend lezen voor groep 6. Wij zijn bezig om de categorieën die in de spelling 3.0 citotoetsen gevraagd worden, te vergelijken met de momenten waarop deze binnen Alles-in-1 Groep 4 en Alles-Apart aangeboden worden. Zodra dit stuk klaar is, zullen we u op de hoogte stellen middels een extra nieuwsbrief.


Fotoreportage op de Frankendael
De Frankendael in Callantsoog is een school die al jaren werkt met Alles-in-1. Daarom kon juf Ellen Zwanenburg een mooi interview geven dat rond deze tijd zal verschijnen in een aantal vakbladen. Voor onze communicatie mochten we een fotoreportage maken waar schitterende foto’s uit gekomen zijn. Hierbij een prachtige foto van waar Alles-in-1 voor staat: betekenisvol leren. Juf Ellen en de Frankendael: dank jullie wel!

Klik hier voor het interview met juf Ellen.


Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.