Alles-in-1AllesToetsenLeerkracht/SchoolLeerling

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine, onafhankelijke educatieve uitgeverij en dat geeft voordelen! Laagdrempelig, goed benaderbaar, snelle reacties en levertijden horen daarbij.

Alles-in-1 is ontwikkeld door leerkrachten met idealen en ervaring in samenwerking met scholen en specialisten.

Visie
Vanaf het prille begin tot nu is ons hoogste doel kwalitatief hoogwaardige  leermiddelen te ontwikkelen die kinderen nieuwsgierig maken en daarmee intrinsiek leergierig en onderzoekend gedrag stimuleren. Daarbij hebben we de leermiddelen zo gemaakt en samengesteld dat het recht doet aan verschillen in capaciteit, talent en manier van leren. Door te zorgen dat kinderen - jonge mensen - hun natuurlijke leer- en nieuwsgierigheid behouden, schep je ruimte voor werkelijk leren en ontwikkeling.

Prijs en kwaliteit
Daarnaast vinden we het belangrijk de materialen voor een zo laag mogelijke prijs ter beschikking te stellen. Kwaliteit, beleving en onderwijsrendement staan voorop. Om die reden werken wij niet samen met de kostbare tussenlaag van onderwijsleveranciers.

Milieu
We houden rekening met het milieu door te drukken binnen de EU met milieuvriendelijk papier en inkt en maken geen woon-werkverkeer door thuiswerk. Tevens zetten we zo min mogelijk verbruiksmateriaal in. Dat scheelt niet alleen voor het milieu, maar ook in de kosten voor de gebruiker!

Toekomst- en praktijkgericht
Het onderwijs verandert en digitaliseert; dat geeft nieuwe inzichten en mogelijkheden. Alles-in-1 speelt daar op in door aanvullingen, advies en tips te geven en digitale leermiddelen te ontwikkelen. Toch is het niet zo dat alles wat digitaal is ook vanzelfsprekend ideaal is. We maken zorgvuldige afwegingen in dit proces en kijken vooral wat bruikbaar is in de praktijk en een werkelijke meerwaarde oplevert.

Mensen

Astrid Plaggesecretariaat en ontwikkelaar leermiddelen
Bram Broekemawebmaster en ict ondersteuning
Carina Wassenaarleiding en beleid
David Broekemagraficus en ict-ondersteuning
Jens van der Meerprogrammeur digitale leermiddelen
Judith Vrielinkpresentaties en begeleiding
Marije Nijhofontwikkelaar leermiddelen
Marloes de Jongontwikkelaar leermiddelen
Nynke Braaksmaontwikkelaar leermiddelen
Reinier Plumcommunicatie en beleid
Wiebe van der Meerprogrammeur digitale leermiddelen
Daniëlle Roodpresentaties en begeleiding  
Marisca Pijpelinkpresentaties en begeleiding